LEJLIGHEDER

Nybyggede lejligheder med udsigt over Kolding Fjord

Lækkert materialevalg og sundt indeklima

Fjordengens svanemærkede lejligheder er fordelt på 2 punkthuse med i alt 20 lejligheder. Fælles for lejlighederne er deres fokus på komfort og udsigt som centrale elementer. Grundens unikke placering alleryderst mod fjorden og arkitekternes spændende leg med vinkler, giver alle beboere en flot udsigt mod vandet.

Indvendigt venter en gennemført pakke af moderne design og gode materialer: Lamelparketgulve i eg, hvidt køkken fra HTH, hårde hvidevarer, vaskemaskine og tørretumbler fra Blomberg, elevator og dørtelefon med video. Der er truffet bevidste materialevalg, som skal sikre et nemt lejlighedsliv i et skønt, grønt område af Kolding.

Samtidig er det svært ikke at falde for lejlighedernes store vinduespartier, der giver et flot lysindfald, og lokker med en smuk udsigt over området. Fra stuens sofahjørne får man et imponerende kig til vandet, som et stort levende vægmaleri, der skifter med årstiderne. Det er også her fra lejlighedens centrale køkken-alrum, at man får direkte udgang til en privat altan.

Fjordengens lejligheder er svanemærkede og særligt de store vinduespartier og køkken-alrummets bevidste placering i forhold til dagslys, giver boligerne et sundt indeklima.

Harmoni
     og balance

Moderne arkitektur der fremhæver dagslyset og udsigten

Fjordengens lejligheder ved Kolding Fjord er tegnet af arkitekterne fra Arkitema.

De lyse teglsten i brunlige, naturlige nuancer og det mørke tag er inspireret af områdets farver, og passer harmonisk sammen med de omkringliggende etplansvillaer i røde og mørke farver.

Lejlighederne løfter sig i 3 og 4 etager op over det lave område, så alle beboere får fornemmelsen af lys og luft omkring boligen i et tæt samspil med naturen.